Bokklubber
Lenker i denne kategorien:
Babyglede
6/10 (2)
Babyglede
[Innlagt: 23.03.2004]

Babyglede er en nettbasert bokklubb for gravide og småbarnsforeldre, som gir medlemmene mulighet til enkelt og greit å betjene medlemskapet. Babyglede tilbyr viktig faktabøker for foreldre og barn. Bøkene er stort sett skrevet av norske forfattere og har ulike temaer som vi vet målgruppen er opptatt av. Tips om amming, søvn, mat, helse, foreldrerollen, barnets utvikling og hvordan du kan pusse opp barnerommet er bare noe av det babyglede tilbyr. I tillegg tilbyr klubben store rabatter på babyprodukter, barnebøker, leker og andre spennende tilbud for foreldre og barn.

Barnas Egen Bokklubb
5/10 (2)
Barnas Egen Bokklubb
[Innlagt: 23.03.2004]

Barnas Egen Bokklubb har et variert bokutvalg av både populære bøker med kjente barne-TV- figurer som Tassen, Mummitrollet og Byggmester Bob, og klassikere av forfattere som Thorbjørn Egner, Roald Dahl og Astrid Lindgren. Barna Egen Bokklubb henvender seg til alle barn som er yngre enn 10 år. Den er oppdelt i aldersgruppene 0-3 (Micro), 3-6 (Mini) og Maxi (6-10 år). Klubben passer for både gutter og jenter og gir et bredt spekter av gode og spennende barnebøker.

DAMM bokklubber
2/10 (8)
DAMM bokklubber
[Innlagt: 23.03.2004]

Damm har en rekke bokklubber bla. Absolutt Krim, Barnas Hobbyklubb, Bedre Ledelse, Boksamleren, Donald Duck, Hobbyglede, Ole Brumm med fler.

De norske bokklubbene
6/10 (2)
De norske bokklubbene
[Innlagt: 23.03.2004]

Har mange bokklubber slik som bokklubben nye bøker, den norske bokklubben, bokklubbens barn, dagens bøker, krim og spenning, villmarksliv, mat og vinglede, kunst og interiør, lyrikklubben, ungdomsbokklubben, bokklubben kursiv med flere.

Romanklubben
6/10 (2)
Romanklubben
[Innlagt: 23.03.2004]

Romanklubben er bokklubben for den som foretrekker underholdningslitteratur av høy kvalitet, skrevet av verdens fremste forfattere. Her finner man gripende familie- og kjærlighetsdramaer, neglebitende krim- og spenningsbøker, fascinerende historiske dramaer og mye mer. Hovedmålgruppen er kvinner i alderen 25-55 år, bosatt over hele landet.

© 1997-2018 Norindex.no er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Annonsere på våre portaler :: Om oss :: Kontakt oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.